keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Kirpputorit netissä

Esimerkiksi facebookissa on monen monta koiratarvikkeille tarkoitettua kirpputoria. Hinnat ovat osittain kohtuulliset, mutta myös näkyy näitä kohtuuttomia hintojakin... Ennen kaikkea nämä poistotuotteet pistää ajattelemaan. Ostetaan tuotteet poistomyynnistä ja myydään netissä yli puolet kalliimmalla, mutta MIKSI? Rahanahneus?

 Itselläni ei todellakaan olisi pokkaa tämmöiseen. Säälittää ihan, kun jotkut ihmiset sitten maksaa... Eikä tiedä, että kys. tuotteen saisi halvemmalla. Auta armias, jos menetkään kirjoittamaan ilmoitukseen jotain asiasta. Kohta kimpussasi on monen monta vihaista myyjää ja sivuston ylläpitäjät, mutta kun ajattelee tarkemmin, niin mitä tein väärin? Eikö ennemmänkin tämä jälleenmyynti pitäisi sivustoilla kieltää?

Toinen asia joka nyt ottaa päähän on se, että sitten kitistään kun käytettyjen tuotteiden hinnat ovat liian korkeat.. Pitäisi ottaa huomioon tässä sekin jos tuote sis. postikulut, että Suomessa on kaamean hintaiset postikulut, eikä kaikilla sitä smart mahdollisuutta ole. Tietenkin tuotteiden hinnat pitäisi pitää kohtuudessaan, mutta kuka nyt ilmaiseksikaan haluaa varsinkaan uusia tuotteita laittaa ? Aivan vain sen takia, että postikulut nostattaa hintaa...

Noilla kirppareilla sattuu vastaan usein näitä kähinöitä... Yleisin on tosiaan se, että joku sanoo vähänkin jotain väärää toisen ilmoituksessa, sitten onkin kaikki jo yhden kimpussa. Tämän ymmärtäisi jos kys. olisi lapsia/nuoria, mutta aikuiset ! Hävetkää, älkääkä antako huonoja vaikutteita nuoremmille!

Onneksi tänne saa avautua tästä netin julmasta maailmasta! :D

2 kommenttia:

  1. Itse olen kahdessa Fb koiratarvikekirppiksessä, ja kyllä, olen tehnyt saman huomion. Joka kerta ärsyttää kun nään jonkun Hurtan pannan mitä myytiin 3 eurolla nettikaupassa, ja sitten kirpparilla jollain kympillä? Tai noi Hurtan vanhan malliston puvut, mitä Musti ja Mirri myi 5/10€, niin kirppiksellä niistä pyydetään useimmiten yli 20e.. >:-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tämäpä juuri :/ Sit nää rotukirjat jotka oli m&m:stä 1e, niin netissä 10e ... .ÄRRRR

      Poista