tiistai 11. joulukuuta 2012

Messari 2012

Nyt se on taas eletty ja koettu !

Perjantaina hypättiin klo. 10 bussiin ja ajeltiin kohti Kuopiota, josta sitten hypättiin junaan. Lemmikkivaunu oli aivan täyteen buukattu ja parhaimmillaan siellä oli 18 koiraa ja kissa, sekä monen monta ihmistä ! Käytävätkin oli häkkejä ja koiria täynnä, niinkuin myös penkkivälitkin ! Lahteen selvittiin hyvissä ajoin ja sieltä sitten matkasimme Oittiin (Hausjärvelle). Illalla käytettiin koiriakin sitten irti juoksee.


Buunattiin koirat jo illalla ja aamulla sitten lähdettiin 8.30 liikenteeseen! Messukeskuksella oli kamalat ruuhkat ja jouduttiin jonottamaan reilu 30min... Kusipäitäkin liikenteessä oli, jotka vaan jonon ohi puikkelehtivat ja sitten johonkin väliit tunkivat... Onneksi meillä oli aikaa ja ehdittiin ihan hyvin kehille. Häkkialueet olivat aivan täynnä, mutta onneksi yksi pariskunta raivasi meille tilaa!

Sera laitteli mulle lisää tukkaa päähän ja kahtokaa miten ihana nuttura!! ♥

 Arvostelu:
"20months old. Compact feminin head, with correct proportions. A bit wide in skull. Scissors bite. Dark eye. Well set ears. Would preter longer neck. Straight in shoulders & upper arm. Could have more bone. Exc spring of ribs. Strong loin, but a bit too long. Exc tail set. Could have more angulations in hind quarters, but low hocks. Active movement, but would preter more reach & drive. Correct silky coat. Happy temperament."


"20 kuukautta vanha. Kompakti narttumainen pää, jossa oikeat mittasuhteet. Hieman leveä kallo. Leikkaava purenta. Tummat silmät. Hyvin asettuneet korvat. Haluaisin pidemmän kaulan. Suora lapa ja olkavarsi. Voisi olla enemmän luustoa. Erinomaiset kaarevat kyljet. Vahva lanneosa, mutta hieman liian pitkä. Erinomainen hännän kiinnitys. Voisi olla enemmän kulmautunut takaosa, mutta matala kinner. Aktiiviset liikkeet, mutta toivoisin lisää ulottovuutta ja potkua/draivia. Oikeanlainen silkkinen turkki. Iloinen luonne. "

NUO EH-
Tuomarina: Kristensen Michael, Tanska 



Arvosteluiden jälkeen lähdettiin viemään koirat ja tavarat autoon ! Sitten shoppailee! Monet olivat valittaneet tuolla lemmikkipalstoilla huonoista tarjouksista, mutta minun kohdalle osottautui pelkästään hyviä tarjouksia ! :D Ostokset: 



Chris Christensen tuotteet tingittynä yht. 50e Playpoint

Joululahjapussukat 3kpl 5e/kpl Best Friend

Harja 8e Käherrystarvike

Cibau ilmaispussukka, Friskies ilmaispussukka. Dentastix 4 laatikkoa 5e/kpl (Walky Bites ilmaisena suuren oston takia :D ), Biscrok 2e, Pedigree

Seralta saatu kalenteri, alkuperäisin Royal Canilta. Ehkä nyt oon oikeessa paikassa oikeaan aikaan !
Tossa siis meidän ostokset, suht edullisesti pääsin kotia kohti ! :) 

Illalla taas käytettiin koiria juoksemassa irti pellolla ja ruettiin nukkumaan jo yhdeksän maissa. Aamulla kello soi 5.30 ja aikaa oli 2h laittaa ittensä ja koiran kuntoon. Messaria kohti lähdettiin ajamaan klo.7.30 ja jonottaa tällä kertaa saatiin vain 20min. Messarissa oltiin jo joskus 9 aikoihin. Koirat kehälle ja itse kävin roudailee muut matkatavarat paluukyytiin.

Kauhulla sai katsoa tuomarin mielipidettä koirista. Kyllä sininen lappu heilui !

c. Emma Tuomela

Arvostelu:
"A little plain in head and lacking depth of muzzle. Excellent expression. Neck appearing short due to upright shoulder. Excellent forechest. Strong bone and feet facing forward. Rounded ribs. A little long in loins. Good angles behind. Moved close behind. "


" Hieman tavallinen pää ja puuttuu kuonon syvyyttä. Erinomainen ilme. Kaula antaa lyhyen vaikutelman johtuen suorasta lavasta/olkavarresta . Erinomainen eturinta. Vahva luusto ja jalat osoittavan eteenKaarevat kylkiluut.Hieman pitkä lanne. Hyvät kulmaukset takana. Liikkuu kapeasti takaa. "

 NUO H
Tuomarina: Pinkerton Sharon, Iso-Britannia

  

Osasin arvata tuota tulosta ja se ei edes silleensä harmittanut :D Viivi oli todella väsynyt kehässä, eikä meinannut edes jaksaa juosta !! 

Siinä sitten jälkeen klo. 14 lähdettiin ajamaan kotia päin ja kotona olinkin jo kahdeksan aikoihin ! Sitten pitsan tilaus ja rennosti ottoa! Viivi oli niin raukka, että heti kotiin tultua hyppäs sänkyyn, eikä sitä sen jälkeen näkynyt :D

Ihana reissu taas kerran kiitos kaikille ♥ Varsinkin Seralle, jonka täyshoitolassa elelin ! Kyllä oli aamupalat ja hiustenlaitot ! :D



2 kommenttia: