tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kesä tulee!

Oij miten ihanaa onkaan, kun kesä tekee tuloaan ja lumet rupeaa sulamaan. Pääsiäisen vietimme porukoilla, jossa koirat saivat temmeltää niin paljon kun lystää... Hyvät ilmat sattui ja niinhän noi olikin ulkona koko päivät. Viivikin vaan teranssilla arskaa otteli ja lötkötteli ! ♥ Kuvia ei kauheasti ole tullut, kun atto aineetkin alkoi koulussa ja kamera vaan hyllyssä ollut. Pääsiäisenä tuli kyllä kuvattua mm. Topia ja niitä kuvia teille myöhemmin !

Tässä kännykkäkuvia tämän päiväisestä lenkistämme :





Aurinko ja 5km lenkki, eikä kiire minnekkään !!! Voiko olla ihanempaa?

2 kommenttia:

  1. Mä niin tykkään näistä sun postauksista! Aina, jos nään, että tässä blogissa ollaan postailtu, niin tulee aika kiire mennä kahtomaan kuvat ja kirjoittelut! Jatka vaan samaan malliin!! :)

    Ja nyt kyllä ihastuin noihin koirien hallareihin yli kaiken. Ne on jotain aivan ihanaa. Itsekkin pitäisi ostaa omalle welshille haalari, näin kurakelejä varten, kun vihaan päivittäistä mahakarvojen pesua. Mistäs olet muuten ostanut nuo haalarit, saanen kysyä? Ja oliko kalliit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että blogia seuraillaa, vaikka en itse ehdikkään usein kirjotella :( Haalarit on hurtan vanhaa mallistoa. Viken haalarin ostin alennusmyynneistä joskus 10eurolla ja Viivin kerran käytettynä nettikirpparilta muistaakseni 15 eurolla postikuluineen :)

      Poista