maanantai 22. heinäkuuta 2013

Hellurei vaan, mulla olis teille kaameesti kerrottavaa, mutta nyt kun odottelen Adobelta lisenssiä, niin en viiti kuviakaan muokkailla. Saa täten kuvalliset postaukset jäädä myöhemmälle, kuten myös Oulu kv:n postaus! Hups, siitäkin on jo melkein kaks viikkoa!

Haluan kuitenkin nyt taas kirjoitella joidenkin mielestä varmaan hieman tyhmästä asiasta, mutta kysymys kuuluu, että miksi flexin vaarallisista puolista ei niinkään puhuta? Meikä ei vaan voi sietää ajatusta, esimerkiksi lapsi & flexi yhdistelmää... Tämä on jo vaarallista! Monesti lapset tuppaa ottamaan juuri hihnasta kiinni, jos koira lähtee vetämään ja nyt voin oman kantapään kautta sanoa, että se ei ole todellakaan viisasta. Tulee myös mieleen kaupunki tilanteet, joissa koirat viilettää 5metrin päässä omistajistaan, ilman minkäänlaista kontaktia. Mennään risteyksien ja kulmien ohi, entäs jos autoilija ei näekkään hihnaa ja ajaa hihnan yli? Hihnan ei tarvitse tällöinkään, kun esim juuttua autoon, niin jälki ei ole kaunista! En itse ymmärrä sitäkään, että miksi laitetaan vetävälle koiralle flexi? Yritetäänkö näin päästä ongelmien ohi, että ei piski vedä enää? Omistajan laiskuutta!

Voisin tähän väliin esitellä hienot polvitaipeeni flexitapaturmasta:

Kännykkälaatuja!








 Joo jalathan ei tässä kuvassa ole niinkään pahat mitä ne ovat olleet... Minullehan siis kävi niin torstaina 11.7, että Topi vetäsi 7metrin flexillä nuo polvitaipeeni auki ja koiralla vauhtia oli mittarissa varmaan 100km/h. Vasemman jalan sain nopsaa pois, mutta oikeaa ottaessa olin jo selällään maassa menossa. Tuokin tapahtui todella nopeasti! Eihän siinä vielä mitään, mutta haavat päätti tulehtua pahasti 18.7 ja en voinut enää kunnolla kävellä (jalkaa ei pystynyt taivuttamaan). Olen nyt sitten antibiootti kuurilla ja ei oikeanpuoleinen ole vieläkään ummessa, kiitos ihon, joka liikkuu kokoajan!

Käytän kyllä itse koirillani flexejä aamu- ja iltapisseillä, mutta ne osaavat jo kävellä niissä vetämättä! Näin lopuksi olisi hyvä, että flexeihin laitettaisiin joko ajokortit tai jtn varoitusta mitä niiden kanssa voi sattuakkin... Vetävälle koiralle ei flexiä!! KIITOS!

Yrittelen nyt ehtiä postailemaan myös noista koirista jtn! Seuraavan viikon olenkin lomalla ja sitten menenkin jo kouluun, joten eiköhän sillon postauksia synny. Mihin mun kesäloma meni?

2 kommenttia:

  1. Auts, näyttää tosi pahalta. Puhut kyllä niin asiaa flexin käytöstä. Ehkä leveä hihnainen flexi on turvallisempi kuin ihan superohut, mutta myydäänkö niitä edes pienemmille koirille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä myydään ( http://www.petnetstore.fi/flexi_collection_koko_s_3_m_kahvivareissa#.Ue3z023OCLU ), mutta niissä on vähän se ongelma sitten että ne vetää helposti ihon ihan auki, kun siihen tulee 2 taas todella ohutta sivua :/

      Poista