perjantai 4. lokakuuta 2013

Pitkästä aikaa ja mullistuvia tapahtumia

c. Rosa Eymann
 Aika tuntuu olevan kokoajan ihan hilkulla... Tämänkin postauksen väsäilen nyt koulussa tylsällä tunnilla ja kuvat lisäilin vasta kotona.

Oulun viikonlopusta 12.-14.6 sen verran:

Viivi
pe: AVO EH-
la: AVO ERI 4 ! Handlerina: Tuula
su: AVO EH-. Handlerina: Janniina

Topi
pe: JUN ERI1 + ROP-kasv Rocbee
la: JUN ERI1
su: JUN ERI1 SA PU3 SERT!!
Eli hyvä ja raskas viikonloppu kyllä oli :) Kiitos myös Viiviä handlanneille, kun en itse joka paikkaan revennyt !


c. Rosa Eymann
4.8. Iisalmi kv meni meidän osalta aivan mainiosti, vaikka aamu olikin aivan kaamea ja meinasin jättää koko näyttelyt välistä! Nimimerkillä trimmaussakset tippuivat parvekkeelta isooon ruusupuskaan, josta sitten jouduin ne vielä könyämään pois. Näin ollen olin jo aamulla aivan naarmuissa.

Näyttelypäivän aloitin handlaamalla cockeri uroksen Benchmark Quite Cool King "Antonin" tuloksin AVO ERI2 PU4 VARA-SERT! Cockereilla jatkettiin ja Viivi olikin sitten laiskalla kehäkäyttäytymisellään AVO ERI1 SA PN4 VARA-SERT!! ♥ Olin jo tässä vaiheessa aivan ällikällä lyöty, nimittäin Ligita Zakea sanotaan liiketuomariksi ja minusta kokoajan tuntui, ettei Viivi liikkunut ollenkaan! Toisin kävi... Sitten alkoi walesinspringerspanielit ja Topi yllätti minut täysin! Junnu juoksi valioitten ohi ollen JUN1 SA ROP-JUN PU1 SERT VSP!! ♥


c. Janna Kekkonen

c. Janna Kekkonen
 Vaikka aamu alkoikin huonosti, niin näyttelypäivä meni aivan mainiosti! Viivi astutettiin myös näyttelypäivän päätteeksi Leading-Ligh Dom Pérignom "Davella".

Spanieleiden taipumuskokeessa starttailtiin 18.5. Viivi oli todella väsynyt vielä astutuksesta, eikä se meinannut oikein pelata. Hakenut ei yhtään, joka harmitti kovasti. Jäljen meni kuin juna ja siitä saatiinkiin hienoa palautetta! Vasta jäljen jälkeen neiti heräsi... Vesinouto meni myös mallikkaasti ja Viivi ei yhtään miettinyt hakeeko vai ei :) Tulos kuitenkin SPA0.

Viivi & Fasu
c. Janna Kekkonen

Viivi lähti 27.9 kasvattajalle valmistelemaan pentujen saantia. Neitihän oli aivan valtava! Torstaina 26.9 Viivi mönki terassin alle jonne myös sitten jäi jumiin... Näin ollen jouduttiin vähän "remppahommiin" eli terassista jouduttiin parit laudat poistamaan, että saatiin neiti sieltä pois... Aluksi oli puhe, että Viivi olisi lähtenyt Jaanalle vasta tuon viikon sunnuntaina, mutta aikaistettiin menoa sitten tuon tempauksen takia. Ihan vaan siksi, että jos ehti jo pesä-/synnytyspaikkaa.

Minä täällä kotosalla sitten jännäilin millon pennut maailmaan tulee. Torstai eli eilen aamulla alkoi ponnistelut ja avautumisvaihe. Ensimmäinen pentu näki maailman viime yönä  n. klo. 3.20. Pentu saldoksi jäi huimat 5+2 pentua :)

Ette usko kuin jännään millon saan mennä pentusia katsomaan! Viivikin on hoitanut äitin tehtävät hyvin ja ihan innoissaan nuoleskelee noita pentusia :D Toivottavasti nyt nuolisi, niin paljon, että lopettaisi sen lipsimisen!!

 Kerrankin täällä on jotain siis tapahtunut! Nyt asustellaankin kämpällä Viken kanssa kahdestaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti