sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Jyväskylä kv

Torstaina suuntasimme Pielavedelle, koska viikonloppunahan meillä oli näyttelyt pitkästä aikaa! Viken kävin viemässä porukoilleni, koska sitä ei jaksanut mukaan reissuun ottaa. Torstain ja perjantain välinen yö oltiin Viivin kanssa siis siskoni luona.

 Perjantai aamulla rupesin pesemään, föönaamaan ja trimmaamaan Topi-walesin, joka oltiin ilmotettu ainoana kehään. Hommaan meni parisen tuntia. Puolen päivän maissa lähdettiinkin käymään siskoni, Viivin ja Topin kanssa vanhusten luona ja sekin tapaaminen meni todella hyvin. Ja Viivi oli tyytyväinen, kun sai mummoilta nakkikastiketta. Reissuun päästiin lähtemään vasta kolmen jälkeen ja perillä Jyväskylässä oltiin viiden-kuuden maissa muistaakseni. Ilta meni sitten asettuessa ja hyvissä ajoin mentiin nukkumaan!

© Aino Väyrynen
Aamulla kello soi jo 8 maissa ja oli kyllä aika luksusta nukkua niinkin pitkään! Koirien pissitys, itsensä laitto ja Topin harjausta ja hieman föönausta. Näin olimme valmiit näyttelyihin!

Näyttelylle plussaa todella hyvistä parkkipaikoista ja oij voi oli ihanaa vetää häkki parkkihallista suoraan pavilijonkiin! Topi ilmoitettiin ensimmäistä kertaa nuoriin, ihan sen takia, että yleensä junnuja on paljon ja jos sijoitusta tulisikin, niin kuitenkin KV näyttelystä kyse ja CACIB jaossa. Topi käyttäytyi aivan mahtavasti! Ei yhtään vierastellut hallia, vaikkei sellaisessa ole ollut kun kerran pentuna, sekä ei pelännyt tuomaria, JES! 
 
© Aino Väyrynen

Nuorissa oli  3 koiraa ja Topin sijoitus tällä kertaa NUO ERI3, tuomarina: Tiina Taulos. Arvostelu oli todella hyvä, eikä negatiivistä siinä ollut :)

Näyttelystä ei tälläkertaa ilman shoppailuita päästy! Mukaan lähtikin siis:

Showlink:
Näyttelykansio Viljalle 8e
Passinkuoret Viljalle & Vikelle 3e/kpl
Lila trimmiboxi näyttelyihin mukaan otettavaksi 30e

Biltemasta sälää reilulla 11eurolla











Näyttelyissä tosiaan myymässä oli myös Biltema ja siellä myyjän kanssa tuli puhetta juuri siitä ettei porukka tiedä siellä olevan myös koirien, kissojen ja hevostentarvikkeita. Mutta näinhän on ja hinnatkin ovat mahtavat! Eli tavara on todella halpaa ja ainakin meillä kestänyt hyvin! Käykääs kurkkaamassa Bilteman eläinvalikoimaa! Itse olen tykästänyt näihin keinonahkaisiin peteihin, jotka on niiiin helppo puhdistaa ja muutenkin ihan tyylikkäitä. Koiraportinkin tuolta saa 30eurolla ;)

Semmoista tälläkertaa ja nyt me painutaan pehkuihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti