lauantai 4. tammikuuta 2014

joululoman tohinoita

Viljan kanssa katottiin jouluna leffoja
Viivi turvonneen naaman kanssa.

Joululomakin rupeaa olemaan takana päin ja palattiin maalta takaisin kaupunkiin. Joulu meni jos jonkinlaisella tohinalla. Lähdin muunmuassa viemään Viiviä lekurille tapaninpäivänä... Tämä kun oli syönyt jotain epämääräistä ulkona ja saanut siitä allergisenreaktion, joka ilmeni naaman ja pyllyn turvotuksena, sekä kauheella kutinalla. Käytiin siis hakemassa kortisoni piikki kankkuun ja onneksi menikin sillä ohi! Muutkin koirat ovat sairastelleen... Viken ja Viljan mahat ovat olleet vaikka mitenkä päin ja Topi sairasteli kennelyskää ja mahdollisesti myös nenäpunkin.

Koirat ovat olleet niin mielissään, kun ovat saaneet juosta ja olla irti parisen viikkoa. Sen näki myös siitä, kun laitoin ne tänään pitkästä aikaan hihnoihin ja hihnakäytöskin oli jäänyt lomalle. Eiköhän ne tavat taas maksimissaan parissa päivässä palaudu mieleen :) Tai toivon ainakin!




Viljan kanssa treenailtiin oikeastaan ekaa kertaa näyttelyhihnassa. Juokseminenhan tämmöisessä tyhmässä hihnassa on tylsää, mutta kyllä ne oikeat raviaskeleet sieltä sitten tulikin! Neitihän on kasvanut nyt parissakin viikossa aivan kamalasti ja ekoissa rokotuksissakin käytiin 30.12. Vilja on myös kamalan reipas uusissakin paikoissa, kuten lekurilla, vaikkei muita koiria ollutkaan mukana ja tämähän on aivan mahtavaa! Häntä pyörii ympyrää uusien ihmisten ja koirien kohdalla.

Vilja 12vk


Vuosi 2014 saakin lähteä käyntiin ja innolla odotetaan uusia haasteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti