torstai 23. tammikuuta 2014

Villikset

Elämäänsä kyllästynyt Vikke, löysi vihdoin ja viimein itselleen sopivan talvimanttelin! Oikeastaan kaikki ovat olleet jotenkin epäsopivia ja varsinkin liian ahtaita edessä. Nyt kelpaa herran esittää joulukuusta ja tsippailla pitkin Iisalmen katuja!

Villis on ostettu HelsiTar verkkokaupasta ja mallina toimii Willis-villamantteli. Villikset ja sademanttelit ovat nyt sopivasti tammikuun ajan -10% tarjouksessa, eli hintaa 50cm jäi 42,30 + postit. Sen viitsin kyllä näistä takeista maksaa, jotka suojaavat myös edestä rinnan kunnolla. Viivin takin ostin W-Woolin varastontyhjennyksestä 10eurolla viime kesänä, kun tällöin takkien teko siirtyi Helsitarelle ja itse W-Wool lopetti. Eli se oli kyllä varsinainen löytö!

Kyseiset takit pystyy yhdistämään Soft Shel sademanttelin kanssa, mitkä meidänkin on tarkoitus lähiaikoina tilata, ihan siksi, että Hurtan lifeguardin storm sadetakissa ei myöskään ole Vikelle kokoa... Sademantteli pitää myös tuulta, joten niin tulemme saamaan lämpimät takit kelistä riippumatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti