tiistai 25. kesäkuuta 2013

Palliton Vikke



Täällä kotona meillä onkin palliton Vikke. Vikke oli viime maanantaina eli 17.6 kastraatiossa Pielaveden kunnallisella. Leikkaus kesti hieman reilun tunnin ja vain pieni haava tikkeineen on jäljellä. Leikkaus maksoi 17kg koiralta siis lääkkeineen 180e. Kaulurinkin hinta kuuluu leikkauksen hintaan ja voi, että tuo oli säälittävä kauluri päässään ensimmäiset päivät! Eihän se osannut/uskaltanut liikkua! Nykyään tosin ei ole mitään ongelmaa ja haava on hyvin parantunut. Kaulurin otan pois tuossa viikonlopun tuntumilla, katsoo miten tikit ovat nyt sulaneet!

Syy leikkaukseen siis oli se, että Viken meno meni ihan mahottamaksi välillä toisien koirien kanssa. Viime mätsärissäkin meinas hökästä kahen koiran päälle ilman mitään. Tämä käyttäytyminen johtui siis Viivistä, joka aloiteli juoksujaan ja kun tuo on niin mustasukkainen tuosta ollut. Noh, jos nyt helpottais ja kyllä olen rauhottumista jo huomannut vieraiden koirien suhteen :). Ehkä voimmekin aloittaa saikun jälkeen tokon!


Kuvat taas yllätys yllätys kännykkälaatua!

1 kommentti:

  1. Meillä kun Vilma leikattiin niin tuo kauluri oli 5 min hengissä kun jo halkesi yhdestä kohin. Loppupeleissä kauluri oli teipattu sieltä sun täältä että pysyi läjässä tarvitun ajan. Toivotaan Vikelle pikaista paranemista ! :)

    http://spanielpower.blogspot.fi/

    VastaaPoista