lauantai 6. heinäkuuta 2013

elossa ollaan ja elämänmuutoksia tulossa!


Elossa ollaan vieläkin! Vikke on toipunut melko hyvin, vaikka haava on nyt kaulurin pois oton jälkeen punainen, kun oli mennyt sitä lipsimään.. Betadinia niin jo näyttää paremmalla :) Hyvin on siis leikkaus kohta mennyt umpeen ja tikit sulaneet !

























Viivin kanssa tosiaan treenailtiin kesäkuussa ihmisjälkeä ja älysihän se jutun todella hyvin! Tänne ei tämä blogger suostu video lisäämään... Tämä heinäkuu nyt treenaillaan ja elokuussa taas treenit jatkuu. Maanantaina oltiin taipparitreeneissä Iisalmessa, jotka menivät todella hyvin! Kiitos pitäjille! Ehkä me taippareihinkin nyt syksyllä uskallaudutaan! :)

Tänään oltiin mätsäreissä Maaningalla hienosti tuloksin PA PUN1 BIS2! ♥ Vikke jäi taas kotipojaksi maalle, kun ollaan taas vahtimassa neljää ihastuttavaa labbisneitiä Viivin kanssa :)

Hienoa uutisia itseni kannalta on, että sain työharjoittelupaikan Fuengirolasta Espanjasta! Aivan mahtavaa, joten jos nyt kaikki menee niinkuin pitääkin, niin muutamme Viivin kanssa sinne maaliskuussa 2014 ja pois tulemme, jos tulemme Toukokuussa 2014. Viken mukaan ottaminen on vielä harkinnan alla, ihan sen takia että en tiedä saako kahta cockeria lennättää samassa boxissa? Jos ei niin saattaa olla sille liian stressaavaa jos joutuu Vikke yksin lentämään... Ja tietenkin tuon hetkinen koirienkin elämäntilanne riippuu paljon miten lähtö onnistuu. Mutta jos en nyt Vikkeä mukaan saa, niin se sitten pääsee maalle taas vanhempieni hoiviin, jossa on tottunutkin asumaan! Viivi ottaa enemmän jutut iisisti ja osaa paremmin sopeutua tilanteisiin, joten luulen ettei sen kannalta ongelmia ole. Näin ollen Viivinkin astutus siirtyy jo seuraaviin juoksuihin! Sekä en pysty myöskään lisäämään koirakatraaseeni Viivin jälkeläistä, kun pentua en viiti tuollaiselle reissulle ottaa... Ehkä tosiaan näin helpompi, kaikki aikanaa! Mikä mahtavinta tosiaan olisi jos saisin sieltä sitten myös työpaikan ja päästäisiin muuttamaan sinne! :)


Rocbee Ice Age "Topias, Topi" 1v! Perjantain trimmin jälkeen herra rupeaa olemaan aika valmis Oulun turneisiin!
Omistajat: Jenni Kärkkäinen & Pasi Kiminki

 


2 kommenttia:

  1. Voi että, tosi mahtavaa, että pääsit Espanjaan asti työharjoitteluun! Toivottelen jo nyt mukavaa reissua! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! :) Mukavaa reissua odotellaankin ja toivotaan nyt, että saadaan kämppä hommattua ja muutkin asiat :)

      Poista